Компанія Вдох-Нова

Промислові ультразвукові зволожувачі повітря , туманоутворювачі - охолоджувачі повітря высокого тиску, контролери керування вологістю

Туман система Вдох-Нова ВД-120 в комплекте

Наявність:
В наявності
Ціна:
46 900,00 грн./шт
  

  У спекотну погоду влітку Ви зможете створювати комфортні умови на повітрі відкритих літніх майданчиків місць відпочинку за допомогою систем штучного туману Вдох-Нова. Вони дозволять знизити температуру повітря на 7-12 гр.С. і надати відчуття свіжості. Пропонуємо Вам асортимент комплектів туманоутворення ТМ Вдох-Нова, які не тільки дадуть цілющу прохолоду в жарку погоду але і захистять Вас  і Ваших близьких від пилу і комах а також створять неповторний ландшафтний ефект і свіжість. Наші комплекти туманоутворення Вдох-Нова прості в монтажі та експлуатації, надійні, портативні, малошумни і електробезпеки, мають ПОВНУ комплектацію для монтажу і користування в т.ч. вбудований таймер управління роботою і фільтр очищення води. Їх можна змонтувати практично скрізь, де є джерело води і архітектурні форми для розміщення шланга з форсунками. Для цього Вам не обов'язково мати у своєму розпорядженні кваліфікованим персоналом, монтаж простий і доступний. Асортимент систем туманоохлажденія Вдох-Нова дозволить Вам освіжати відкриті майданчики від 30 до 500 кв. метрів. Можливо охолодження і закритих провітрюваних !!! майданчиків а також зволоження і туманірованіе повітря в промислових і сільськогосподарських приміщеннях.

Ефект адіабатичного охолодження повітря влітку за допомогою систем розпилення високого тиску заснований на зниженні його температури при випаровуванні крапель води. Це явище ефективно працює тільки !!! на відкритих літніх майданчиках-терасах або добре провітрюваних приміщеннях, тільки влітку при досить високій температурі і низькій початкової вологості повітря. У закритих непровітрюваних приміщеннях цей ефект незначний або отсутствует- він переходить в перезволоження повітря і почуття задухи. У спекотний день ефект охолодження проявляється у вигляді свіжості і прохолоди. Можливо застосовувати охолодження туманом в закритих приміщеннях (в т.ч. теплиці,парники) з великим потоком провітрюваного повітря - відкритими вікнами і ін .. Усі пропоновані нами комплекти туманообразования припускають лінійний монтаж «гірлянди» з шланга і форсунок. Також є можливість створити кілька «гірлянд» форсунок, наприклад для прокладки двох лінійних гірлянд знадобиться додатково один трійник і кінцева заглушка. Можливо створювати з з'єднувачів і трійників - гірлянди кільця для монтажу на розподільні вентилятори. При підборі системи туманоутворення ТМ Вдох-Нова необхідно також керуватися можливостями водопідготовки і можливостями розміщення шланга високого тиску з форсунками. Не захоплюйтеся великою продуктивністю. Завищений підбір продуктивності і форсунок призводить до перевитрати води і підвищеної вологості. Зверніть увагу, на відстані до 0,5 - 1 метра від форсунки можливо каплеосажденіе - неповне випаровування крапель води. Це залежить від параметрів повітря - його первісної температури і вологості (сухості). Системи великої продуктивності бажано монтувати за допомогою фахівців. Вони вимагають великої кількості очищеної води - можливо водопідготовки пом'якшення колонного типу.

ОПИС КОМПЛЕКТА туманоутворення Вдох-Нова ВД-120.

Комплект система туманоутворення «Вдох-Нова 120 ВД». 45 форсунок. 3 літр. / Хв. Площа тераси охолодження до 300 кв.м. Повний працездатний комплект.

В режимі охолодження: забезпечує охолодження повітря на 5 - 12 гр.С. на відкритих літніх майданчик і терасах площею до 300 кв.м. Комплект дозволяє сформувати лінійну гірлянду (периметр) довжиною 50 метрів з 45 туманоутворюючих форсунок.

 

Характеристики Комплекту системи охолодження водяним туманом Вдох-Нова ВД-120

 Продуктивність насоса високого тиску - 3 літри води в хвилину. Ефективна продуктивність комплексу по туманірованію (розпорошення води) близько 120 літр в годину. Комплектація: насос високого тиску з цифровим таймером, автоматикою і захистом від відсутності води, 45 розпилювальних форсунок 0,15 мм. і латунних цаногових з'єднувачів (в т.ч. кінцева заглушка і підвідний - стартовий з'єднувач), нейлонові шланг високого тиску довжиною 50 м. + 2 метра в подарунок, шланг підведення водопровідної води 3 метри, вбудований фільтр очищення води. Габаритні розміри комплекту насоса: 55/28/30 см. Вага (упаковка) - 27кг. Гарантія 1 (один) рік.

  • Дата публікації: 17.01.2020

Оплата та доставка

Варіанти доставки
  • Новая Почта
  • Самовывоз
  • Интайм
  • Автолюкс
  • Гюнсел
  • Ночной Экспресс
Варіанти оплати
  • Безналичный расчёт
  • Наличный расчёт
  • Наложенный платеж
  • Предоплата